Sretan Božić Filipini – sretan Božić San Roque

Samostan-duhovni centar „Karmel sv. Ilije“ i Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske kulture „Stećak“ pod pokroviteljstvom Vlade županije Hercegbosanske, načelnika općine Tomislavgrad i Eco-sela Grabovica organiziraju humanitarni program za prikupljanje novčane pomoći djeci s tajfunom pogođenih Filipina, pod nazivom

 

 

SRETAN BOŽIĆ FILIPINI – SRETAN BOŽIĆ SAN ROQUE

 

– 20. prosinca u 19:00 u Eco-selu Grabovica:

Koncert zbora Filozofskoga fakulteta iz Zagreba Concordia diskors. Istu večer biti će organizirana aukcija umjetničkih slika (koje daruje Eco-selo Grabovica) i prodajna izložba božićnih suvenira i ukrasa koje su izradila djeca OŠ Stjepana Radića iz Prisoja i njezinih podružnica Stipanići, Kazaginac i Grabovica.

Ulaznica za ovu večer s večerom i pićem iznosi 20 KM (za 2 osobe 30 KM).

– 21. prosinca u 18:00 u „Karmelu sv. Ilije“:

Dolazak Betlehemskoga svjetla – Odred izviđača pomoraca „Posjedon“, Split i Solin i božićni koncert zbora Filozofskoga fakulteta iz Zagreba Concordia diskors. Prodajna izložba božićnih suvenira i ukrasa koje su izradila djeca OŠ Stjepana Radića iz Prisoja i njezinih podružnica Stipanići, Kazaginac i Grabovica. Za ovu večer je predviđena prodajna izložba božićnih kolača, suvenira i sl. koje možete donirati ranije. Ove večer organizirana je zajednička večera za koju sami određujete cijenu.

Sav prihod ide za pomoć djeci iz San Roque, malom ribarskom selu na Filipinima. O posljedicama katastrofe u ovom selu možete vidjeti na prilogu.

 

http://www.youtube.com/watch?v=FnCVoRtQyLE

 

 

Novčane priloge možete uplatiti i na broj računa u konvertibilnim markama.

Naznaka: „Za pomoć djeci Filipina“

KARMEL SV. ILIJE SAM. DUH. CENTAR
80240 Tomislavgrad
Zidine bb
ŽR. 3382302200455627

Ili na devizni račun 
IBAN: BA393380604816828273
SWIFT: UNCRBA22

UniCredit Bank
Brigade kralja Tomislava bb
80240 Tomislavgrad
Bosna i Hercegovina

Medijski pokrovitelji akcije: Večernji list za BiH, Radio Herceg-Bosne, Radio Livno, Radio Tomislavgrad i Radio Kupres